TERGAMAK KAU UKAYS FREE DOWNLOAD

Disebabkan itu, David Teoh menguji sejauh mana kehandalan Amy di dalam bidang rakaman studio dan muzik. Amy meneruskan kerjaya di bawah Ambang Klasik sebagai eksekutif bersama bekas anggota-anggota yang lain. Beliau juga akan ponteng sekolah dan bermain gitar di dalam ladang kelapa sawit milik keluarganya. Namun begitu, minat beliau itu tidak disenangi olah kedua ibu bapanya yang ingin beliau menumpukan perhatian kepada pelajaran. Pada umur 12 tahun beliau mula menunjukkan minat bermain gitar terutama semasa bersama rakan-rakan beliau. Minda Dan Jiwa 7. Okay dianggotai oleh Aren vokalis , Amy gitar utama, penerbit album dan komposer.

Uploader: JoJozahn
Date Added: 11 July 2015
File Size: 26.13 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 84735
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Ulays 12 lagu iaitu 6 lagu baru dan 6 lagu lama. Lalu nama Ukays ditukar kepada Uk’s. Pada pertengahan tahunWell mengajak beliau menyertai kumpulan Ukays lalu mencuba ujibakat di studio Sound Dimension di Kampung Pandan.

Lalu Amy menawarkan beliau menjadi vokalis terbaru bagi kumpulan Uk’s.

Dunia BlogGer: Ukays – Tergamak Kau Mp3 | Music Addict

You can still download videos and music from the following channels! Album tersebut mendapat sambutan yang memberangsangkan. Kau Satu Satunya 3. Azmi Hassan atau Amy Uk’s mula menunjukkan minat di dalam seni muzik ketika darjah 3 apabila beliau menglibatkan aktviti sekolah seperti bersyair, ukayd, dan berpantun di sekolah.

  SETIALAH PADAKU FREE DOWNLOAD

Tergamak kau ukays ini Amy tampil sebagai penerbit dan komposer bagi keenam-enam buah lagu baru tersebut.

Pada tahunAmy mendapat tawaran berkhidmat di Metrowealth Movie Production sebagai pembantu pejabat dan penjaga skor. Di mana mereka menjinakkan diri di kenduri-kenduri kahwin dan majlis rasmi. Akibatnya beliau berkali-kali dirotan dan dimarahi ibunya. Akhirnya beliau pun berhenti kwu sekolah. Beliau terkejut dengan pencapaian beliau namun beliau tidak gembira kerana layak ke tingkatan 4.

Videó megnézése

Amy sentiasa bercita-cita ingin meneruskan tergamakk sebagai seorang anak seni dan meluaskan lagi pengetahuan beliau dalam bidang seni muzik.

Ketika itu, beliau ditugaskan menjaga vokal Adzrin dan Fazley bagi lagu tema ‘Mendam Berahi’.

Namun, Amy tetap meneruskan juga. Bisa Berbisa – Ukays Dipasarkan: Lepaskanmu kerna terpaksa 2. Di luar kemampuanku 3. Utama – Utama Dipasarkan: Ruang nama Rencana Perbincangan. Ada ubi ada batas 2. Tugas tersebut sepatutnya dikendalikan oleh Yassin bekas penyanyi nasyid Brothers, namun beliau tidak menghadirkan kerana hal yang tidak dapat dielakkan. Right click on the “Video download” buttons, 2. Namun, pada suatu hari sebuah keratan surat khabar yang dinyatakan oleh Saari Amri memberitahu bahawa Amy sebagai ahli kumpulan tetap Ukays.

  CUBEDESKTOP PRO V1.3.1 FREE DOWNLOAD

Maka Amy ditugaskan mengubah tergamak kau ukays bagi filem tersebut menggantikan mendiang.

Rhythm Si Jantung Hati 7. Hanya dengan gaji RM sebulan sahaja. Kembali Berbisa – Uk’s Dipasarkan: Doaku buatmu ibu 7. Okay – Rezeki Dipasarkan: Walau bagaimanapun, kumpulan tersebut tidak mendapat sambutan mengalakkan dan album hanya terjual 15, unit sahaja. Pahit akan manis akhirnya. Bila Purnama Mengambang 8.