CODU PENAL FEAT ALEXANDRA UNGUREANU-POT SA CAD FREE DOWNLOAD

Tiganii sunt o rasa care nu poate fi civilizata – vezi istoria – nici acum 2 secole nu munceau si erau cunoscuti doar pentru caracterul alunecos si priceperea la furat. Prin contrast, sambata in Anglia un candidat la alegerile parlamentare si-a retras candidatura pt ca a fost de acord cu un discurs extremist, impotriva imigratiei un discurs considerat extremist , rostit in pt detalii http: Tigani nu sant o invetie romaneasca, este o problema europeana, clar o plaga europeana, da sigur exterminarea lor nu este rezolvarea situatiei, tot va mai ramane unu si va trebui despagubit, asa ca trebue adusi la nivel de civilizatie. ONG-urile stiu ca fiului meu ii este teama, chiar si acum dupa doi ani de la talharie, sa mearga prin zone circulate de tigani? Chestia cu reinsertia sociala a infractorilor deosebit de periculosi e o poveste de adormit copiii. Cu ce suntem noi romani cinstiti de vina ca 8 din 10 rromi cersesc,fura si dau in cap?

Uploader: Voodoogal
Date Added: 17 December 2011
File Size: 28.14 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 50000
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

codu penal feat alexandra ungureanu download mp3

Eu sunt si mai eficient Luni, 5 noiembrie Exista inchisori, justitie, pedepse clar stabilite. Nu a evidentiat o comunitate din Romania, ci s-a referit la toti infractorii cu cetatenie romana.

Jumatatile de masure gen replica lui Tariceanu: Si ridicola, prin urmare. Ungureanu, predecesorul dlui Cioroianu, nu ar fi emis o asemenea “bula”. Nu, pentru ca totul va fi furat deja in socialism”. Dar, hai s-o recunoastem, cui nu i-ar placea sa stea intr-o tara fara infractori. Eu ma intreb de ce autoritatile italiene nu-si recunosc vina: Nu cred ca a zis cineva ca Cioroianu ar fi rasist Si totusi, nimeni nu fura si nimeni nu face vreo crima.

  KO SKHANDA REPUBLIC FREE DOWNLOAD

Vlad Tepes ii tragea in teapa pe cei de teapa celor la care s-a referit Cioroianu si penwl nu l-a numit nazist?

Noua ONG-uri cer demisia lui Cioroianu pentru declaratii ‘de tip nazist’

Sa nu ungureaanu-pot ca va doare-n cot de relatiile cu Egiptul, e o tara curtata de multi pentru pozitie si resurse. Un astfel de rasism este TOTAL indreptatit, tiganii infractori trebuie pedepsiti cat mai exemplar, sunt doar niste bestii.

Cioroiu sa-si dea demisia Luni, 5 noiembrie Alt solutie nu exista cu indivizii astia Luni, 5 noiembrie La mine la primarie, din 10 colegi noua un sarit in apararea lui.

Diversiunile securiste feta servi pentru introducerea de masuri poate si legi quasi-naziste pentru ca “boborul vrea” o mina forte, nu un regim parlamentar cu persoane compromise asa cum sint parlamentarii actuali. Cei care apara acesti ungugeanu-pot sa vad cum ii mai apara daca ei sunt codu penal feat alexandra ungureanu-pot sa cad sau atacati de acesti nemernici.

Cu iesirea la rampa inca odata base le-a dat la cap, fraierilor. Nu are nici cea mai vaga idee despre ceea ce trebuie sa faca un ministru de externe”primul ambasador” al Romaniei.

Codu’ Penal – Daca maine mor (Original Version)

Numai duritatea legii si aplicarea ei corecta si rapida ar face ca acesti tembeli sa se gandeasca de mai multe ori inainte de a trece la fapta. Cioroianu a vorbit strict de infractori, nu de tigani sau alte etnii. Italienii nu vor sa fie o natie de imbecili!!! Daca Traian Basescu ar fi facut astfel de declaratii: Mesajele multimedia circula de acum si intre retelele Connex si Orange.

  MARKBOOK 2012 FOR MAC FREE DOWNLOAD

Domnul Cioroianu, fiind un istoric ar trebui sa cunoasca regimurile care au fondat si perpetuat traditia batalioanelor disciplinare. Avocatul a fost platit de mai multe clanuri interlope.

Daca el nu a avut onoarea sa-si dea demisia in aceeasi zi, alaturi de scuzele de rigoare, Primul Ministru trebuia a doua zi sa-l demita, pentru altfel se considera ca este de acord cu aceasta pozitie vizavi de propii cetateni!

Cioroianu mi se pare un incompetent notoriu!!!

– Cu U ALERT prinzi mereu muzica ta preferata pe Utv

Din pacate nu era in postura in care sa-si permita o astfel de declaratie. Restul cred ca ne descurcam: ONG-urile stiu ca fiului meu ii este teama, chiar si acum dupa doi ani de la talharie, sa mearga coodu zone circulate de tigani?

Cei care ma cunosc – nu numai in calitate de ministru – stiu ca nu e caracteristica mesajului pe care eu l-am dat constant. S-a referit la infractori nu?. In fisa postului domnului Cioroianu nu scrie ca are mandat din partea poporului roman sa ea terenuri in Africa si sa faca tot felul de experimente de reeducare a infractorilor.